Suzan Vink

Ondernemer | Presentator | Trainer
Suzan Vink haar werkroots liggen in facility management. Als projectleider, docent en manager. Tegenwoordig laat ze het managen en leiden van facility projecten graag aan anderen over. Ze heeft zich in de afgelopen jaren verder ontwikkeld in het begeleiden van de interactie van groepen als dagvoorzitter, trainer en facilitator, zowel online als offline. Ze voelt zich als een vis in het water als ze haar energie en enthousiasme op mensen kan overbrengen en hen laat floreren in dat wat ze doen, met wie ze zijn en waar ze zijn. Met haar motto 'Maak gewoon Bijzonder' en haar passie voor gastvrijheid laat ze sprekers schitteren en gasten stralen.

 

Twan Aarts

Hoofdtechniek PCT Koudetechniek
Twan Aarts is een ervaren professional op het gebied van koudetechniek. Hij begon zijn carrière bij PCT Koudetechniek als aankomend koelmonteur en is nu Hoofd Techniek. Aarts ontwikkelt en voert technische strategieën uit om de efficiëntie en duurzaamheid van koelinstallaties te verbeteren. Hij doet zijn werk met veel passie om uitstekende diensten aan klanten te leveren.

 

Arie van Ballegooijen

Technisch Manager STEK en eigenaar VBA Inspectie & Advies
Arie van Ballegooijen is technisch manager binnen STEK en eigenaar van VBA Inspectie & Advies. In zijn werk houdt hij zich bezig met persoonscertificering en energiebesparende onderzoeken in de gebouwde omgeving. Daarbij is zijn drijfveer om de mogelijkheden in de techniek op begrijpelijke wijze over te brengen en zo mensen te motiveren om op milieuvriendelijke wijze het energiegebruik te verminderen.

 

Sander Beltman

Technisch directeur Dutek Group

Sander Beltman is expert op het gebied van warmtepomp technologie en decentrale warmtepomp oplossingen. Technisch eindverantwoordelijk voor de producten en product ontwikkeling binnen de Dutek Group.

Ronald van den Bergh

Bedrijfsdirecteur en mede-eigenaar van Govers Koeltechniek
Van den Bergh is na zijn HBO studie Mechatronica in 2015 begonnen in het koeltechnische installatiebedrijf van zijn vader. Sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan in het werken met, en ontwerpen van semi-industriële koelinstallaties. Inmiddels is hij ook mede-eigenaar en bedrijfsdirecteur van Govers Koeltechniek. Met passie voor techniek zet hij zich in om de best mogelijk koeloplossingen voor klanten te realiseren.

 

Richard van Driel

Innovatie Specialist bij Van Kempen Koudetechniek
Richard van Driel werkt al 25 jaar bij Van Kempen Koudetechniek. Via verschillende functie is hij doorgegroeid naar innovatie-specialist. De focus ligt hierbij op de operationele techniek en IT.

 

 

 

 

Tom Eelen

Director Sales & Sales Support Benelux GEA Refrigeration Netherlands NV
Tom Eelen is al meer dan 20 jaar actief in de koeling en meer specifiek de verkoop van industriële koelinstallaties en warmtepompen. Hij trad in 2004 in dienst bij GEA, waar hij, na verschillende functies, Director Sales en Sales Support is voor België, Nederland en Luxemburg. Zijn focus ligt op duurzame energieoplossingen in koeling en verwarming voor industriële processen. Afgestudeerd aan KATHO, lid van de K.U. Leuven Association, in Kortrijk, België, de heer Eelen heeft een diploma in koeling en airconditioning.

 

Bas Eickhout

Europarlementariër GroenLinks en ondervoorzitter van de fractie van De Groenen/Vrije Europese Alliantie en rapporteur op het dossier wetgeving over de reductie van F-gassen
Eickhout is sinds 2009 Europarlementariër voor GroenLinks, waarvoor hij in 2019 lijsttrekker was. In 2022 werd hij rapporteur van het Europees Parlement voor de voorgestelde verordening over F-gassen. Hij maakt zich daarbij sterk voor een versnelde terugdringen van het gebruik van HFK's. Voordat hij in 2009 de politiek in ging was Eickhout, die afgestudeerde in de wis- en scheikunde, klimaatwetenschapper. De fascinatie voor de kracht én kwetsbaarheid van de natuur was zijn drijfveer om het klimaat te onderzoeken en ook om later de politiek in te gaan. Hij vond namelijk dat met de kennis om klimaatverandering aan te pakken te weinig gebeurde. “Om dat te veranderen, moet je zelf aan de knoppen zitten”, is zijn stelling.

Prof.dr. Armin Hafner

Professor in Refrigeration Technology at NTNU, Trondheim, President of The Norwegian Society of Refrigeration and Vice-Presidents of IIR Commission D1
MAIN FIELDS OF COMPETENCE
• Refrigeration and heat pump technology in general.
• CO2 technology for various applications; supermarkets, industrial heat pumps, transport refrigeration.
• System design for refrigeration, air conditioning and heat pumps, (stationary and automotive).
• Compressor, Ejector and compact heat exchanger technology.
• Working fluids, with emphasis on natural working fluids, CO2,NH3 and hydrocarbons.
• Life Cycle Climate Performance of various energy systems.

Sietze Haitsma

Product Manager Decentrale Collectieve Opwek (DCO) bij de Eneco Groep
Sietze Haitsma is expert op het gebied van het realiseren en verduurzamen van nieuwe en bestaande decentrale opweksystemen van warmte en koude.

 

Prof.dr. Kamel Hooman

Professor and Chair of Heat Transformation Technology, TU Delft
Na het behalen van zijn PhD aan de University of Queensland in Australië in 2009 bleef Hooman als professor aan deze universiteit verbonden totdat hij in 2022 in dienst trad van TU Delft. Zijn onderzoek, onder meer op het gebied van warmteoverdracht, was er vooral op gericht om het gebruik van hernieuwbare energie te vergroten. 

 

Gerard Jansen

Leading Professional duurzaamheid in de gebouwde omgeving, Royal HaskoningDHV
Gerard Jansen werkt als leading professional duurzaamheid in de gebouwde omgeving bij RoyalhaskoningDHV binnen een team van ontwerpers en consultants die zich bezig houden met het duurzamer maken van de gebouwde omgeving en de omgeving. Gerard combineert zijn inhoudelijke kennis van gebouwen en installaties met duurzame, circulaire keuzes die nodig zijn voor de energtransitie en CO2-reductie. Zijn eigen, 120 jaar oude huis, heeft hij gasloos gemaakt en energiepostief. Gerard houdt van werken binnen teams, heeft een passie voor out-of-the-box beanderingen en kennis-overdracht wat hij combineert met zijn docentschap aan de Hogere Installatietechniek van Avans Plus.

Lieke Koets

Adviseur milieu en veiligheid Energie Consult Holland

Lieke Koets is milieukundige en gecertificeerd hoger veiligheidskundige. Zij adviseert het bedrijfsleven op het gebied van veiligheid, daarnaast houdt zij zich bezig met de vertaling van wet- en regelgeving voor drukapparatuur naar de praktijk.

 

 

Dimitris Ntagkras

Master's student in Energy, Flow & Process Technology at TU Delft
Dimitris is an enthousiastic mechanical engineer coming from Greece. I am currently doing my master's in TU Delft, Mechanical engineering and I am specializing in Energy, Flow and Process Technology. Problem solving in combination with my hardworking, can bring any problem into its solution. I am always keen to learn and never hesitate to ask or research about things I would like to deepen my knowledge into. My ambition is to offer with my engineering skills to this world's current situation, which needs everyone's little contribution, for leading the energy transition and strengthening the pillars for a better future world.

Animesh Sahoo

Master's student in Energy, Flow & Process Technology at TU Delft

Animesh has have always been fascinated by the concept of sustainable energy solutions, and my studies have allowed me to gain in-depth knowledge and experience in data-driven/empirical modelling and control strategies for energy systems. Currently, I am working on a research project at GEA, where I am using Python to develop a digital twin of an industrial refrigeration plant. My work involves analysing deviations in energy performance and proposing optimization strategies to improve efficiency. It's an exciting opportunity to contribute to the creation of sustainable refrigeration solutions in the face of global warming. I am passionate about using my skills and knowledge to solve real-world challenges, and I feel fortunate to be part of the solution. My ultimate goal is to continue my career path in developing and optimizing sustainable energy solutions to create a safer, more inclusive, and more sustainable tomorrow. In my spare time, I enjoy staying up-to-date with the latest advancements in the field of sustainable energy, as well as exploring the beautiful countryside around TU Delft. I feel grateful for the opportunities that have come my way, and I look forward to making a positive impact on the world through my work.

 

Davide Sabbadin

Deputy policy manager for Climate at EEB

Davide is Deputy policy manager for Climate at EEB, where he works on the decarbonisation of the heating and cooling sector through circular economy and product policy. He is also working on the revision of the f-gas (Fluorinated refrigerant Gas) regulation, and follows closely Energy Efficiency policies as well as Hydrogen-related policies. In the past he has been working for a long time at Legambiente (IT), in the fields of energy efficiency, refrigerant gases, agriculture and circular economy. He holds a master’s degree in political sciences from the University of Padua, Italy. 

 

Henrik Kudsk

Product Manager HB Products

Henrik Kudsk is product manager and expert within Vapor Quality control of evaporators for both overfeed and DX systems. Henrik supports and advise customers in the use of the products and is a part of the development of new products.