Tarieven

  • Reguliere prijs € 325,-.*
  • Abonnees en leden van organisaties € 275,-.**

* incl. jaarabonnement op het magazine RCC Koude & Luchtbehandeling. Abonnement start na het congres en stopt automatisch.
**Abonnees van Vakblad Warmtepompen, Gawalo, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt, de Architect & leden van KNVvK.

De prijzen zijn exclusief BTW.

Voor wie bestemd?

Installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en leden van brancheorganisaties binnen de koude-, koel- en klimaattechniek.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Een week voor aanvang van het congres sturen wij u de laatste informatie en routebeschrijving naar de locatie.


Locatie

Van der Valk Houten
Hoofdveste 25
3992DH Houten
Tel +31 30 6346800
houten@valk.nl
www.hotelhouten.nl
Routebeschrijving
U kunt uw auto kosteloos parkeren op het parkeerterrein van Van der Valk Houten

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
Het congres wordt georganiseerd door RCC K&L, onderdeel van Vakmedianet B.V, in samenwerking met KNVvK.