De noodzaak om te innoveren zien we terug in de sector van koude- en klimaattechniek. Niet alleen de voortdurende groei van de wereldbevolking en daarmee de toenemende voedselproductie, maar ook de huidige energietransitie en de maatschappelijke dynamiek rond duurzaamheid vragen om innovatie, teneinde het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen en de terugfasering van synthetische koudemiddelen te kunnen opvangen.

Daarom is voor het Koudecongres 2021 het thema “Innovatie, ja natuurlijk!” gekozen, met als ondertitel “oplossingen die direct toepasbaar zijn”. Dagvoorzitters Jeroen Vredenberg en Twan Aarts leiden je door een veelzijdig programma met actuele en innovatieve presentaties. Toonaangevende sprekers uit de branche nemen je mee in technologische kennis en ontwikkelingen, maar ook in de toepassingen vanuit de praktijk. Daarnaast reiken we dit jaar weer de Innovatieprijs uit. En uiteraard is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken. 

 

Tarieven
Reguliere prijs € 289,-.*
Abonnees op RCC K&L, Gawalo en/of Installatie Journaal of lid van KNVvk betalen een speciale prijs van € 170,-.
Collega prijs vanaf 3 collega's  € 199,-.

Indien u gebruik wilt maken van de collegakorting, klikt u op opslaan en extra persoon toevoegen.
De groepsprijs wordt dan automatisch berekend na het toevoegen van uw collega.

De prijzen zijn exclusief BTW.


* incl. jaarabonnement op het magazine RCC Koude & Luchtbehandeling. Abonnement start na het congres en stopt automatisch. 

De factuur wordt standaard per e-mail verstuurd. Indien u de factuur per post wilt ontvangen, dan kunt u dit hier aangeven.