knvvk & young cool Innovatieprijs

Inzenden is niet meer mogelijk


Breng nu je stem uit op de volgende genomineerden

 

Heb jij innovatie echt tot een speerpunt verheven en het afgelopen jaar een koude- en/of klimaatechniekproduct gelanceerd dat echt innovatief is? Inzenden van je product in voor de knvvk & young cool Innovatieprijs - beste product van 2021 is niet meer mogelijk.

De inzending voor de knvvk & young cool Innovatieprijs moet voldoen aan de volgende criteria:

  • Het gaat om een product of dienst gerelateerd aan koude- en/of klimaattechniek en warmtepompen.
  • Het product, of een verbeterde versie van een bestaand product, is niet langer dan twee jaar geleden op de markt gebracht.
  • Het product zorgt voor een verbetering, zoals op het gebied van rendement, geluid, CO2-uitstoot, circulariteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

U kunt uw inzending tot 26 september inzenden. Inzenden is niet meer mogelijk. Nadat de inzendingen binnen zijn gaat een vakjury hier de drie beste innovaties uit selecteren. Ook het publiek kan meestemmen via een poll op de website van RCC K&L.  Uiteindelijk wordt op basis van de stemming van de vakjury en de poll een top 3 samengesteld.

De top 3 wordt op 15 oktober bekend gemaakt op de website van RCC K&L. De drie innovaties worden vervolgens op het Koudecongres op 4 november gepitcht, waarna het publiek op congres via stemming de winnaar zal aanwijzen.