Voorprogramma "Kansen voor klimaatvriendelijk koelen in kleine winkels en Bio-Food"


Kleine winkels, Bio-Food winkels en kleine Bio-Food producenten kunnen kansen benutten om over te stappen op klimaatvriendelijke natuurlijk koeltechnieken en koudemiddelen. De grote supermarktketens zijn voorgegaan in deze transitie en hebben de weg daarvoor succesvol geopend. De kleine winkels en bedrijven kunnen volgen. Maar er zijn wel specifieke hobbels te nemen op deze weg naar succes.

Bij het voorprogramma: ‘’Kansen voor klimaatvriendelijk koelen in kleine winkels en Bio-Food’’ wordt dit verduidelijkt en worden de tools aangereikt om deze hobbels te nemen, aan de hand van presentaties met aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Winkeleigenaren, franchisenemers, producenten en ketenorganisaties kunnen leren van de successen van de pioniers op dit gebied.

Deelname aan zowel het voorprogramma als het Koudemiddelen Congres wordt sterk aanbevolen. Dit geeft een unieke mogelijkheid om u te verdiepen in deze materie.

Achtergrondinfo: https://www.koudeenluchtbehandeling.nl/verdieping/onderzoek-naar-obstakels-voor-klimaatvriendelijk-koelen-in-kleine-winkels-99151